Gevoel dat je te weinig tijd hebt?

Wat zou je doen als je weet dat je niet meer lang te leven hebt?
Met wie zou je je tijd besteden? Welke keuzes zou je maken?
Welke dromen zou je najagen? Wat zou opeens belangrijk worden – en wat helemaal niet meer?

En check dan eens: in hoeverre verschilt dat van de dingen die je nu doet?

Want in het beste geval, zou er geen verschil zijn. Dan doe je nu ook elke dag datgene wat je het allerbelangrijkst vindt.

Maar meer dan 80 procent van de mensen leeft niet het leven dat ze het allerliefste zouden willen. En eerlijk gezegd: dat gold voor ons ook. Totdat we ontdekten hoe het ook anders kan.Die lessen om het maximale uit je leven te halen en je dromen na te jagen hebben we gebundeld en willen we je graag cadeau geven.

Nadat we vorige twee edities zoveel enthousiaste reacties en vragen hebben gekregen, hebben we besloten het webinar vaker te geven. Doe deze zomer dus vooral een keer mee met dit populaire webinar waarin we je de sleutel geven tot de Next Level Living. Voel je aan alles dat je toe bent aan de volgende stap en weet je niet hoe je dat waar kunt maken?

Meld je dan nu hieronder gratis aan.

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Arjan-Vergeer-Auteur-blog

Wat ontdek je tijdens het Webinar ''Next Level Living''?

Arjan Vergeer verdiept zich al sinds 2004 in persoonlijk leiderschap, spiritualiteit en psychologie. De afgelopen jaren heeft hij al tienduizenden mensen begeleid met Next Level Living. In dit webinar onthult hij deze nieuwe manier van leven die alles voor hem en de tienduizenden deelnemers heeft veranderd. In het webinar onthult hij wat dit precies is geweest en wat jij nu ook kunt doen.

Je ontdekt onder andere:

  • 3 onmisbare pijlers om het droomleven te ervaren waar je naar verlangd. Dit zijn drie pijlers om je buitengewoon te voelen. Je zult ze onmiddellijk herkennen en misschien sla je jezelf voor je kop dat je er niet eerder mee aan de slag bent gegaan.
  • 2 krachtige routes voor next level living, deze twee routes zijn de doorbraak naar magic en het leven zoals jij het wilt.
  • 1 effectief besluit dat je leven verandert, voorgoed!

“Het allermooiste is dat ik echt ben gaan leven en voelen. Ik heb nu zoveel meer vreugde en liefde in mijn leven, heerlijk! “

Sandra Hoving

De missie van 365

365 Dagen Succesvol is tien jaar geleden opgericht met als missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken maakt 365 al 10 jaar op rij trainingen, programma’s en events over alle thema’s rondom persoonlijke groei. Inmiddels hebben tienduizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s, trainingen en seminars van 365.

Gemiddeld gaven 365-deelnemers hun leven een 5,5 bij de start van hun programma, aan het eind gaven ze hun leven een 8,8! Met Nederlands’ grootste en meest impactvolle live seminars in AFAS LIVE en de Ziggo Dome, de 365 Academy met meer dan 15.000 leden, de best bekeken online Masterclasses en webinars en een miljoenenpubliek via social media en andere kanalen, veranderen we het leven van duizenden mensen en dit is pas het begin.