Jouw wensen zijn jouw to-dolijst

Oftewel, heb ik een duidelijk beeld van wie ik als levensgezel zou willen verwelkomen? Weet ik door eerdere ervaringen waar ik naar op zoek ben in een man? Welke aspecten voor mij belangrijk zijn? Hoe moet hij in het leven staan, wil het een goede match zijn? Heb je je wensen op een rijtje? Mooi, want zie hier jouw to-dolijst, zoals Arjan het zo treffend verwoordde tijdens het relatieweekend. 

Wil jij een supersportief type aan de haak slaan? Dat gaat niet gebeuren zolang jij elke avond thuis voor de buis hangt met de leftovers van een zak chips uitgestald over die alsmaar groeiende buik. Verlang je naar iemand die bruist van de positieve energie? Zo iemand gaat niet vallen voor een stuk chagrijn, die beklag doen over het leven tot kunst heeft weten te verheven. Aan de bak dus om die onweerstaanbare magneet te worden voor jouw gewenste match.

Zat om single te zijn?

En ook al ben je ongewenst single, ik weet bijna zeker dat het op een aantal andere vlakken in je leven al voor de wind gaat. Het gaat je enorm helpen als je je focus weet te verleggen naar die aspecten in je leven die wél al voor je werken en waar je dankbaar voor kunt zijn. En vanuit die positieve energie met een duidelijk beeld voor ogen tegen wat voor fijne vent je volmondig ‘ja’ wilt zeggen, in vertrouwen dat die binnenkort je pad zal kruisen; then so it shall be. Dan laat je bewust de wet van de aantrekkingskracht voor je werken om je nieuwe werkelijkheid te creëren zoals jij die nu al voor ogen ziet.

Dat is relaxed; daten zonder verwachtingen

En wat ik in de tussentijd doe? Plezier beleven aan mijn datingavonturen waar mijn getrouwde vriendinnen zich dorstig aan laven. Ik date niet overdadig vaak en luister naar mijn gut-feeling dat meestal feilloos aangeeft of ik ‘ja’ of ‘nee’ moet zeggen tegen een date. Maar misschien nog wel het belangrijkste: ik date zonder de verwachting dat ik mijn toekomstige maatje van een datingsite ga plukken.

Gewoon met de insteek om een leuke avond te hebben en dat lukt vaker wel dan niet. Het is echt superleuk om te zien wat voor een diversiteit aan mannen inmiddels mijn pad heeft gekruist waar ik anders nooit mee zou kennismaken en nu soms zelfs van mag proeven. Door elke ervaring wordt dat beeld waar ik blij van word en waarvan niét, steeds scherper.

Ondertussen werk ik gestaag door aan mijn to-dolijst, waarvan het effect meetbaar is aan de mannen waarmee ik match. En af en toe mag van mezelf even zwelgen in het gemis van die twee armen om me heen. En dat kerstdiner? Dat ga ik ook dit jaar weer beleven alsof het mijn laatste is; mijn laatste alleen, want eens zal dat ook zo zijn.

Wil je met minder stress en gedoe en meer zelfvertrouwen en liefde jóuw leven leiden?

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit? Wil je je dromen en verlangens echt een keer belangrijk maken? Wil je jezelf nu eens een keer op nummer 1 zetten? Via onze nieuwsbrief helpen we je daar nú mee te starten. Al meer dan 160.000 mensen ontvangen onze wekelijkse dosis inspiratie in hun mailbox.

Meer weten over de methodiek en het werk van 365 Dagen Succesvol?

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: van Nederland het gelukkigste land maken om het een voorbeeld te laten zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken hebben ze de 365-methodiek ontwikkeld die ze verspreiden door middel van artikelen, video’s, boeken, webinars, seminars en de 365 Jaaropleiding.

De 365 Jaaropleiding is de grootste en meest effectieve opleiding op het gebied van duurzame persoonlijke groei in Nederland. Al 5.025 deelnemers volgden de Jaaropleiding en leven nu het leven dat ze willen leiden. Gemiddeld gaven deelnemers hun leven een 5,5 aan het begin van het jaar. Aan het eind van de Jaaropleiding gaven ze hun leven een 8,8. Bekijk hier de verhalen en transformaties van eerdere deelnemers.