Geef elkaar de tijd

Je kunt het proces van persoonlijke ontwikkeling vergelijken met zo’n sneeuwbol: na het schudden duurt het eventjes voordat alle sneeuw weer neergedwarreld is. Maar dat dat gebeurt is zeker. Het helpt om daar vertrouwen in te hebben en er niet te problematisch over te denken. Geef het dus de tijd. Daarnaast valt er iets op aan de vraag van Ingrid…

Moeten partners zich op dezelfde manier ontwikkelen?

Haar taalgebruik geeft namelijk onbedoeld prijs hoe de verhoudingen in de relatie momenteel liggen en welke belemmerende overtuiging er schuil gaat achter de vraag. David en Arjan leggen het bloot in de video en komen met een duidelijk advies.

Zit jij ook een relatie waarin één van de twee bezig is met persoonlijke ontwikkeling en de ander niet? Hoe pakt dat voor jullie uit, en hoe ga je ermee om? We horen het graag van je in de comments!

Meer weten over de programma’s van 365 Dagen Succesvol?

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: samen maken wij van Nederland het gelukkigste land. Nederland kan hiermee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken, hebben ze 10 jaar geleden de krachtige 365-methodiek ontwikkeld waar inmiddels tienduizenden mensen mee aan de slag zijn gegaan.

365 Dichtbij is hét gloednieuwe programma met hoogtepunten uit 10 jaar 365 Dagen Succesvol samengebracht in één krachtig programma. Het is gebaseerd op de succesvolle methodiek en is gericht op het ontdekken wie je écht bent, wat je wilt en hoe je keuzes maakt die bij je passen. Daarbij komen alle zaken die in je leven spelen voorbij. Van je (mentale) gezondheid, tot je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie. Je ervaart stap voor stap hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt. Gemiddeld gaven deelnemers van 365-programma’s hun leven een 5,5 aan het begin. Aan het eind gaven ze hun leven een 8,8 gemiddeld! Wil jij ook resultaat? Ga er dan voor en lees hier meer over 365 Dichtbij.