Werk om te leren

Dit doe je door werk niet meer hoofdzakelijk te zien als een bezigheid die je voorziet van een salaris. Een baan kan je zo veel meer opleveren dan geld alleen. Een andere valuta is bijvoorbeeld wat een baan je kan leren. En daar schuilt het geheim! Als je werkt om iets te leren, ontstaat er daardoor meer vrijheid en groei, en kom je op die manier als vanzelf uit op de werkplek waar je tot je recht komt. David en Arjan geven tips hoe je deze route het beste kunt aanpakken.

Wil je met minder stress en gedoe en meer zelfvertrouwen en liefde jóuw leven leiden?

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit? Wil je je dromen en verlangens echt een keer belangrijk maken? Wil je jezelf nu eens een keer op nummer 1 zetten? Via onze nieuwsbrief helpen we je daar nú mee te starten. Al meer dan 160.000 mensen ontvangen onze wekelijkse dosis inspiratie in hun mailbox.

Meer weten over de methodiek en het werk van 365 Dagen Succesvol?

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: van Nederland het gelukkigste land maken om het een voorbeeld te laten zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken hebben ze de 365-methodiek ontwikkeld die ze verspreiden door middel van artikelen, video’s, boeken, webinars, seminars en de 365 Jaaropleiding.

De 365 Jaaropleiding is de grootste en meest effectieve opleiding op het gebied van duurzame persoonlijke groei in Nederland. Al 5.025 deelnemers volgden de Jaaropleiding en leven nu het leven dat ze willen leiden. Gemiddeld gaven deelnemers hun leven een 5,5 aan het begin van het jaar. Aan het eind van de Jaaropleiding gaven ze hun leven een 8,8. Bekijk hier de verhalen en transformaties van eerdere deelnemers.

Combineer je talent met wat je leuk vindt

Veel mensen zijn als vanzelf in hun baan gerold. Het was een logisch gevolg van hun studie: ze zijn gaan doen wat ze goed kunnen. Maar meestal word je niet gelukkig als je alléén maar doet waar je goed in bent. Het goede nieuws is dat je je talent heel goed kunt combineren met wat je leuk en belangrijk vindt.