Omringen met heart-minded mensen

Die behoefte aan meer voldoening kreeg Doris vanaf de pandemieperiode. Om daaraan toe te geven, stortte ze zich volledig op allerlei programma’s op het gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ze vertelt: “Ik was al 10 jaar zzp’er en dat ging lekker, maar mijn vuurtje stond niet meer helemaal aan. Toen gooide ik het roer compleet om en mocht ik opnieuw beginnen. Gedreven als ik ben, wilde ik stappen zetten. Maar toen kwamen de twijfels. Wie zit er op mij te wachten? Kan ik er wel van leven? Hoe kom ik aan klanten? Zijn energiehealings niet te zweverig? Van binnen voelde ik dat ik de energiehealings mocht geven. Toch hield iets me al die tijd tegen.”

In een fase waarin Doris volop masterclasses volgde bij allerlei organisaties, kwam ze met Miracle Roadmap in aanraking. Doris had eigenlijk niet de intentie om aan nóg een programma mee te doen. “Ik was even masterclassmoe en luisterde de masterclass van 365 Dagen Succesvol dan ook met een half oor. Toch wist het me te triggeren. Voordat ik het wist, besloot ik me in te schrijven voor Miracle Roadmap. Ik dacht nog ‘Wat heb ik gedaan?’, maar het voelde goed. Na de vele online programma’s tijdens de pandemie had ik behoefte aan een programma met meer face-to-face-contact en echte verbinding. Ik wilde me omringen met heart-minded mensen. Ook vond ik het mooi om de diepere lagen in mezelf te ontdekken.”

Innerlijke vuur aangewakkerd

Doris begon aan Miracle Roadmap met de nodige zelftwijfel en onzekerheid. Maar gaandeweg maakte dat plaats voor een innerlijk vuurtje. Doris straalt als ze erover vertelt: “Het vuur in mij is volledig aangewakkerd. Ik ben niet meer te stoppen. Natuurlijk zijn de beren op de weg er niet helemaal vandoor gegaan. Maar door dat innerlijke vuurtje kan ik dan de bezem pakken om de beren weg te vegen. Ik laat me er niet door belemmeren en onderneem alsnog actie.”

De kracht die Doris nu voelt, had ze altijd al in zich. Maar, zo vertelt ze, vóór Miracle Roadmap was ze zichzelf vooral aan het forceren. Doris legt uit: “Je kunt kracht ervaren vanuit flow en met gemak en plezier actie ondernemen en resultaten behalen. Of je kunt jezelf onder druk zetten, heel hard werken en dan merken dat het moeizaam gaat en heel veel frustratie geeft. In die laatste modus zat ik eerst, maar dat is volledig omgedraaid. Ik durf er nu op te vertrouwen dat het goed komt. Ik leef meer vanuit een gevoel van overvloed en heb vertrouwen in mezelf en in mijn intuïtie. Het is alsof er een knop is ingedrukt. Ik sta volledig in mijn kracht en ga er met gemak en plezier helemaal voor.”

Overgeven aan het onbekende

Doris had al lange tijd een vaste klus voor de gemeente. Het was haar fijnste samenwerking ooit, maar ze dacht na twee jaar ook “Wil ik hiermee doorgaan?”. Doris vertelt: “Mijn contract zou bijna aflopen. Ik had zelf al overwogen om te stoppen, zodat ik me volledig kon gaan focussen op de healings en solo travel coaching. In die periode vroeg de opdrachtgever mij of ik wilde doorgaan met de opdracht, maar ik twijfelde. Toen hebben we samen de stekker eruit getrokken. Als de ene deur dichtgaat, gaat er een andere deur open. Het is tijd om de sprong te wagen. Ik voel dat ik dit nodig heb om next level te gaan.”

Natuurlijk vindt Doris het spannend. “Die opdracht zorgde ervoor dat ik mijn huur kon betalen. Het is spannend dat dat wegvalt, maar wel spannend op een goede manier. Door deze opdracht zat ik in mijn comfortzone, terwijl ik zelf heb ervaren dat het leven voorbij je comfortzone begint. Alleen was ik vergeten daarnaar te leven in dit opzicht. Ik heb nu volledig de vrijheid om te focussen op dingen waar mijn vuur echt van aangaat. Ik voel en vertrouw erop dat het helemaal goed gaat komen en dat ik me mag overgeven aan het onbekende. Laat dat maar komen!”

Vind jij het lastig om te bedenken wat je wil in het leven?

Dan is dit echt iets voor jou.

Ons gloednieuwe webinar waarin je eindelijk helderheid krijgt over waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt. Meld je snel even aan (=GRATIS) en ontdek alles over hoe je focus en richting vindt in je leven.

Stap voor stap

De voldoening waar Doris naar op zoek was, heeft ze inmiddels gevonden. “Eerder had ik mijn twijfels over bepaalde werkdingen. Nu ga ik er helemaal voor. Het geeft me onwijs veel energie en voldoening om mensen te helpen. Na elke healing krijg ik hartverwarmende reviews. Dan voel ik weer: ‘Ik ben zo dankbaar en ik kan dit!’. Eerder had ik het ‘ik-kan-dit-gevoel’ wel tijdens een healingcursus, maar kwamen de twijfels op zodra ik weer in de wereld buiten de cursusomgeving stapte. Inmiddels staat mijn ‘ik-kan-dit-gevoel’ helemaal aan en zijn mijn healings ook verder sterk ontwikkeld.”

Van een knop die van de ene op de andere dag omging, kan Doris niet spreken. “Ik ben geleidelijk de knop gaan indrukken om uiteindelijk de motor op full speed te kunnen zetten. Het begon allemaal met kleine stappen. Denk aan online meer zichtbaar zijn. Eerder durfde ik op Instagram niet te laten zien dat ik energiehealings geef. Dat laat ik nu meer zien. Verder ben ik naast de energiehealings in mijn studio online healings (een op een en in groepen) gaan aanbieden. De eerste groepssessie was heel magisch en inmiddels geef ik – naast de een-op-een-healings – maandelijks online groepshealings. Ook zie ik mezelf nog wel grote groepssessies op het podium geven. Wie weet hoe dat zich manifesteert.”

Website op de schop

Ook een laatste beer heeft Doris inmiddels van de weg geveegd. ‘Mijn hele website moet op de schop!’, kwam laatst in haar op. “Voorheen lag de focus van mijn site op contentcreatie. Ik wilde het wel anders doen, maar blokkeerde al als ik daaraan dacht, ook door mijn perfectionisme. Na de ingeving om groepshealings te geven, was ik niet te stoppen en besloot ik alles anders te doen. Ik dacht ‘Waar deel ik de informatie en hoe gaan mensen makkelijk betalen?’. Toen kwam het idee om mijn hele website te veranderen. Ik heb in twee weken mijn volledige site aangepast en bied mezelf nu aan als healer en solo travel coach.”

Doris was klaar met zichzelf klein houden. “Ik heb mezelf onder de loep genomen. Ik kende mezelf als degene die krachtige teksten schreef. Nu ligt mijn passie bij mensen empoweren om solo naar buiten én naar binnen te reizen, zodat ze terugkomen bij zichzelf. Ik reis zelf al tien jaar in mijn eentje de hele wereld over en weet hoeveel het je kan brengen om uit je comfortzone te stappen, alleen in een vreemd land te zijn en jezelf te ontdekken. Ik begeleid vrouwen daarbij en empower ze om het echt te gaan doen. Mensen zeggen vaak dat ik begin te stralen zodra ik het erover heb. Zoals mijn ogen twinkelen, zo voel ik ook de energie in mijn lichaam enorm oplaaien.”

Op een dieper niveau naar jezelf kijken?

Achteraf is Doris heel blij dat ze destijds vrij impulsief besloot om aan Miracle Roadmap mee te doen. “Het heeft mij veel geholpen bij mijn werkmissie, maar Miracle Roadmap gaat veel dieper en verder dan dat. Als je je wilt omringen met heart minded mensen, meer vanuit je hart en overvloed wilt leven of next level wilt gaan, dan helpt Miracle Roadmap je om op allerlei vlakken op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Dat had ik niet willen missen!”

Uiteindelijk waren het de live-dagen die Doris het meest magisch vond. “Het was fijn dat iedereen eerlijk zijn verhaal vertelde en dat we luisterden naar elkaar. Dan merkte je dat je niet de enige was.” Waar Doris ook met een glimlach aan terugdenkt, is één van de eerste opdrachten waarbij ze veel druk voelde om naar de anderen te luisteren en perfect te herhalen wat anderen hadden gezegd. “Ik was zo bezig met het perfect doen dat ik een black-out kreeg en niets meer kon zeggen.  Maar toen ik erover vertelde, bleek dat de anderen precies hetzelfde hadden. ‘Hè hè!’, dacht ik, ‘ik ben in dit soort dingen helemaal niet alleen!’. Kwetsbaarheid verbindt je met anderen.”

Benieuwd of Miracle Roadmap iets voor jou is?

Wil jij stoppen met jezelf onnodig klein maken en leren om te gaan staan voor wat jij écht wilt? Bij Miracle Roadmap leer je om je belemmerende overtuigingen los te laten, te kijken wat je energie geeft of kost én daadwerkelijk stappen te zetten om dingen anders te doen dan hoe je ze altijd deed.

Lees hier meer over Miracle Roadmap en doe jezelf deze 16 weken focus op jouw persoonlijke ontwikkeling cadeau. Het zal je kijk op het leven voorgoed veranderen!