Alles was niet altijd mooi

Het grappige is: als ik vind dat iemand ‘makkelijk praten heeft,’ dan ga ik altijd extra opletten. Wat heeft deze persoon gedaan? Welke keuzes heeft hij of zij gemaakt? Hoe kijkt die persoon naar het leven, naar zichzelf en naar de wereld?

Vaak zit daar de formule WAAROM het nu makkelijk praten is. Want niet alles wat nu mooi is, is altijd mooi geweest.

Het begint met een droom

Bij David en mij ook niet. We hadden onze banen opgezegd, geen inkomen en geen spaargeld. Mijn gezondheid was een ramp, mijn eerste onderneming was failliet gegaan. We hadden geen klanten, geen medewerkers en geen bedrijf. We waren onbekend, onervaren en onzichtbaar.

We wisten niks en hadden alleen onze droom.

Leven in Overvloed

Toen maakten we de keuze om te gaan leven in overvloed. Niet omdat we zoveel hadden, we hadden bijna niks. Onze beide geliefden waren zwanger, we hadden geen vangnet en het was een onzekere tijd met een grote verantwoordelijkheid op de drempel.

Maar ‘overvloed’ gaat over vertrouwen.
Ja zeggen vóórdat je weet hoe het afloopt.
Leven zonder garanties.
We doen het nog steeds zo.

Dus ja, achteraf is altijd alles makkelijk.
Maar leven in overvloed zorgt ervoor dat het ook vóóraf makkelijker wordt.

Tot mensen die je niet kennen en die geen idee hebben van de dingen die je in je leven hebt meegemaakt op een dag vanachter hun veilige socialmedia-schermpje tegen je zeggen: ja, maar jij hebt makkelijk praten… 😉

Maar weetje: van praten kun je ook gaan naar doen: En dat is precies wat we je leren tijdens Miracle Roadmap: De routekaart naar je mooiste, meest waardevolle en blijkbaar ook ‘makkelijkste’ leven. Het programma waarmee we vier maanden lang op ontdekkingsreis gaan langs de vier belangrijkste gebieden in je leven: gezondheid, geld, relaties en werk. Wil jij ook ontdekken hoe je hier stap voor stap kan komen? Dit is voor jou!

Wil je afscheid nemen van de onrust in je hoofd?

Meld je dan nu aan voor het gratis webinar ‘van Ruis naar Rust’ en ontdek de sleutel om veel meer innerlijke rust en vrede te voelen. We gaan het onder andere hebben over een aantal onmisbare stappen om je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, twijfels en onzekerheid. Een gloednieuw webinar bomvol tips en inzichten, dit wil je niet missen!