Alles was niet altijd mooi

Het grappige is: als ik vind dat iemand ‘makkelijk praten heeft,’ dan ga ik altijd extra opletten. Wat heeft deze persoon gedaan? Welke keuzes heeft hij of zij gemaakt? Hoe kijkt die persoon naar het leven, naar zichzelf en naar de wereld?

Vaak zit daar de formule WAAROM het nu makkelijk praten is. Want niet alles wat nu mooi is, is altijd mooi geweest.

Het begint met een droom

Bij David en mij ook niet. We hadden onze banen opgezegd, geen inkomen en geen spaargeld. Mijn gezondheid was een ramp, mijn eerste onderneming was failliet gegaan. We hadden geen klanten, geen medewerkers en geen bedrijf. We waren onbekend, onervaren en onzichtbaar.

We wisten niks en hadden alleen onze droom.

Leven in Overvloed

Toen maakten we de keuze om te gaan leven in overvloed. Niet omdat we zoveel hadden, we hadden bijna niks. Onze beide geliefden waren zwanger, we hadden geen vangnet en het was een onzekere tijd met een grote verantwoordelijkheid op de drempel.

Maar ‘overvloed’ gaat over vertrouwen.
Ja zeggen vóórdat je weet hoe het afloopt.
Leven zonder garanties.
We doen het nog steeds zo.

Dus ja, achteraf is altijd alles makkelijk.
Maar leven in overvloed zorgt ervoor dat het ook vóóraf makkelijker wordt.

Tot mensen die je niet kennen en die geen idee hebben van de dingen die je in je leven hebt meegemaakt op een dag vanachter hun veilige socialmedia-schermpje tegen je zeggen: ja, maar jij hebt makkelijk praten… 😉

Maar weetje: van praten kun je ook gaan naar doen: En dat is precies wat we je leren tijdens Miracle Roadmap: De routekaart naar je mooiste, meest waardevolle en blijkbaar ook ‘makkelijkste’ leven. Het programma waarmee we vier maanden lang op ontdekkingsreis gaan langs de vier belangrijkste gebieden in je leven: gezondheid, geld, relaties en werk. Wil jij ook ontdekken hoe je hier stap voor stap kan komen? Dit is voor jou!

Ho, wacht even met verder lezen...

Weet je wat jouw passie is?

Je passie weten vinden we bij 365 belangrijk. Het geeft je namelijk energie, voldoening en kracht omdat je bezig bent met iets wat je werkelijk belangrijk vindt. En daardoor een grotere kans op een fijn en ontspannen leven terwijl je doet wat je het allerliefste doet. Maar wat als je niet weet wat je passie is? Of juist het gevoel hebt 100 passies te hebben? We krijgen deze vraag zo vaak dat we er een mini-training over hebben gemaakt. Meld je nu tijdelijk gratis aan!